About Me

My photo
Nurul Amirah Binti Rosli. Major in Economy. Future Economist.

Saturday, March 31, 2012

Done.End

assalamualaikum semua!
okay! saya sudah bebas sekarang.
saya sudah tamat diploma .
tak payah dah tengok account lagi buat account belajar account
dah tak muntah dah dah tak jadi burung hantu dah
berakhir sudah semuanya sekarang tunggu result kerja dan tengok dapat sambung degree ke tak
harap-harap dapatlah :) insyaAllah kan :)
terima kasih yaAllah kerana telah permudahkan segalanya.
susah nak percaya dulu rasa lambat sangat nak habis diploma
sekarang susah pula nak percaya dah habis dah pun dan dah tiga tahun lepak
dekat uitm perak tu ha
harap2 tak jumpa perak dah untuk degree jumpa pun sebab graduation je okay.
kawan-kawan semua semoga jumpa lagi suatu hari nanti terima kasih untuk segalanya :)





Tuesday, March 27, 2012

Last one

Assalamualaikum semua okay lama kan kita xupdate blog ni
sorry la busy sangat-sangat sebab dah final year kan final sem and sekarang tengah last payper bak kata jozan raja lawak okbai
xnak merepek banyak-banyak sebab online ni pun kat library uitm sah-sah la tujuan
utama datang library ni nak study kan
tibatiba je kaki gatal melangkah ke bilik IT
actually kita tengah tunggu budak-budak yang janji nak study sekali
tapi mereka semua tu biasa la kan haruslah belum bangun
dan saya seperti biasa bangun pagi-pagi buta mandi air sejuk
datang awal semata-mata nak cop tempat yang selalu penuh -_-"
tapi kali ni tempat banyak kosong yelah ramai dah habis paper
tapi saya masih ada satu paper lagi AUIDT!
31mac ni la last lepas tu dah boleh merdeka dah.
harap kawan-kawan yg baca entry kita boleh lah doakan final kita berjalan lancar okay?
dah doakan kita dapat keputusan yang cemerlang
dan juga grad on time :)
okay semua assalamualaikum

Thursday, March 15, 2012

Sunday, March 4, 2012

Cry ouh crying

Assalamualaikum!
apa punya entry anda kali ini mia?
okay aku baru update je blog rasanya but lantak la kan blog aku nak update ke tak.
Hihihi
okay so jom berborak sakan pasal entry kali ni
amboi kau kiah sakan nak start gosipp ye..
Okay cry apa tu?okay in malay cewahh gaya mcm mereka semua ini kurang bijak dlm omputih ye
okay aku sedih!!! pffftttt tak suka perasaan ni.
entah xtahu kenapa arghhhh buntu!
nak jadi doremon kalau boleh. sebab nak putarkan masa
eh tak nak lambatkan masa.
sebab aku tak sanggup pisah dengan geng makcik hotsetap aku ni.
oshmaigod!!!!!!!!!! hotsetap ke? tak langsung okay?
tapi cun melecun adolah sikit2 eh banyak silap2!
well actly korang aku sedih tahap anjing kepanasan! bukan cacing dah.
Dari awal sem okay aku dah sebak dah ni kat dada ni sebak bak hang!
mata ni banyak kali dah tak tertanggung ni...
bertakung ja air mata aku ni nyah oi.
sedeh gila bagai nak mati terutama aku bakal pisah dgn my soulmate sampai mati tskkk :(
meh nak bagitahu sapa yg aku xsgp sgt berpisah ni dia
soulmate @ roomate :(


ni lah soulmate aku nk nnges nnt sape tah nak buat semua benda bila aku malas
terutama gosok baju yang payah2 amik brg time bontot aku berat.
yang nak dgr aku cakap bwh bantal yang nk melayan kalau aku kecewa bagai nak rak? entah
zzzz -_-" how i can live without her? tell me bebeh!! tskkk
and lagi 3hotsetap model xjadi ni how how mereka nila yg nak runway depan aku bagai menyusahkan aku semua bagai :( yang buat aku pening layan kerenah sorang2 tssskkkk :( im crying you know!!
who my hotsetap model xjadi? sini nak tunjuk ni ha makcik2 tu

korang aku sayang korang thmx jadi kawan aku selama ni. :(

Saturday, March 3, 2012

Ending

Assalamualaikum semua kawan kawan
okaybai malas layan.
eh kau dah kenapa ni mia?
okay la ending what the?
apakah erti entry kita pada saat ini?
okay nak maklumankan
sila amik perhatian ye semua
bahawasanya sudah tamat kuliah aku untuk semester yang terakhir ini,
tak boleh bayangkan yang aku dah xpayah bangun pukul7.20 pagi dah semata2 nak pergi kelas pada pukul8
what the? im bored! well actly xdalah bosan sebab enjoy taw murah rezeki kalau bangun awal2 pagi
and aku ni bukan senang nak bangun awal pagi kecuali hari kuliah je
but aku dah last sem and dah habis dah pun kuliah
sangat sedih la sebab aku just ada 3 minggu je lagi nak tungkus lumus sampai lemas untuk study hard and smart
utk selesaikan final aku ni.
loteh benor dah ni ha mak oi.
tapi ada kesedihan di hati kita ni.
malas nak tipu meh nak jujur jela
kita dah strt sedih and tahan airmata sejak awal sem hari tu.
makin nak habis ni selalu jugak air mata bertakung bila tengok kawan2 gelak.
nnt semua senyuman gelak tawa tu jadi kenangan je,
so aku akan manfaatkan 3minggu ni untuk bersama mereka.
kena berjimba jimbo dulu
well kita kat rumah ni sebenarnya pulang melawat ibu bapa tercinta
sera adik2 yang sewel ni hehehehe xlah adek2 yang dicintai ini.
tapi xlama sbb tangungjawab tak habis lagi kan.
so kita akan sambung tulis lagi.
untuk entry seterusnya bakal mengusik jiwaku.
Assalamualaikum!!!