About Me

My photo
Nurul Amirah Binti Rosli. Major in Economy. Future Economist.

Sunday, February 27, 2011

kalau dah rase nk free sila baca ENCIK!

xnak kne kong2 ?
nak free ?
supaya bole gedik2 dgn pmpn kt fb?
uwek2 dgn pmpn?
chat dgn pmpn?
silakan!
pliz!
suruh aku sabar?
sabar dgn layanan kau 2?
yg menyakitkanati?
ouh pliz.
aku xhargai?
fine.
so sila lepaskan aku kalau dah rase hati 2 nk sgt hdp sorg! 
terima kasih

Sunday, February 20, 2011

Thursday, February 17, 2011

hari yg meng STRESSKAN!

ouh tidak..
semakin kusut kepala ku skng..
seperti mahu pecah..
aku kehilngan insan TERCINTA..
bagai NYAWA juga tercabut..
akhir nya!
dia melepskn  aku..
mmg itu hasratnya..
but aku try REDHA..
dugaan dtg bertimpa2..
tme aku ditglkan aku sgt TENSION kerana..
aku baru mendpt asgmnt baru..
aku ada 10 asgmnt yg mst disiapkan dan submit monday n tuesday next week.
dan aku perli strt buat pada PETANG ini di bilik FARA..
even aku mcm org bodo skit..
terpkir siDIA..
but aku terpkse gak..
matikan ati aku japp..
pasaan aku jap..
sbb aku perlu focus pada keje aku yg jauh lg pntg yg menentukan mse depan aku..
hurmm
pa amy syg pa! i love u.. THNX

Wednesday, February 16, 2011

untung la ABG PRESIDEN




ni lah abg PRESIDEN PERSIDA.
ansem x?
nak kenal?
hahahah..
lupekan!

Monday, February 14, 2011

hati kosong

best sebenarnya xmsg bf..
bf ke?
tah la..
dah x kot..
hahaha..
watever..
mls nak pikir..
sbb skng dah xperlu fikir kot..
yeke?
masih lagi ptt berfikir..
ble perlu saje ok?
jgn sll berfikir tntg org yg xmnghrgai kita..
ble kita terhegeh2 mencr dirinya..
dah mencr kita ble kita menyepi tnpa sebrg cerita..
amboi..
aku ni jiwang pulak..
hahahah..
actually aku dah mls..
aku mls sgt nak lyn mamat mcm 2...
hati aku kosng sekosong nya..
sbb aku sedng memikirkan..
mase depn aku yg entahkan cerah..
entahkan gelap..
cerah bersama nya atau cerah tanpa nya..
hahahaha...
DUNIA2..
indah dgn CINTA...
duka dengan CINTA..
mgkn inilah DUNIA..
pabila reti setia..
hbgn xmenjadi..
kalau aku dah strt menyepi tandanya aku MARAH..
tandanya aku TERASE ATI..
tandanya aku TAWAR HATI..
aku xnak ape...
aku xperlu kau pujok..
sbb buat aku muak..
aku hnya nak hidup SENDIRI..
tanpa kau di HATI ku lagi..
dan juga jgn nak TIBAI aku kata aku ad laki lain..
aku kuar SAMURAI aku nnt..

Saturday, February 12, 2011

LDK?

LDK u guys taw x ape 2?
hahahah
Latihan Dalam Kumpulan ::)
setiap sem amat memboringkan hidup ku..
but this sem mcm ok skit..
sbb buat kat pdg..
but yg xsonoknye..
kulit ku sudah gelap..
pergelangan tgn berbelang..
muke juga :)
 terima kasih UiTM :)

Friday, February 11, 2011

i hate EGO!

hati sakit tetap belagak mcm xda pape
hati sakit tetap jadi peneman setia
hati sakit mkn tetap same2
hati skt bila terpkse bertahan utk waktu yg lama
entah bila semua ni akan berakhir?
hnya mmpu menunggu keputusan dr dia
andai kate ada insan lain dlm hati dia
aku redha

pppssssttttt aku xsejiwang yg korunk pikir!

Wednesday, February 9, 2011

sekuat mana aku tahan ia mengalir jua..

macam haram pnya entry..
g mati lah..
seperti bese..
hari2 yg aku lalui skng sgt sakit..
tnpa siapa mengetahui..
tapi smlm 8feb2011 aku gagal menyembunyi kan kelukaan aku depan mmbe aku
aku xdpt pura2 yg aku sdg gembra..
akhirnya mereka menyaksikan aku insan paling lemah kerana seorg lelaki..
sekuat mane sekeras mane ati aku..
lame mane aku sembunyi duka aku..
akhrnya aku tetp jd loser!
omg!
ape nk jadi dgn aku ni..
hmmmm...
kenape dia mst buat aku mcm ni..
aku seperti dah xtahan nak tgg sma ni..
aku ingin pergi jauh dr dia..
omg aku dah jiwang!
mia gler!
ouh shit!
but even kau bt cmni kat aku..
im still love u..
this is 4 u syg
You're the one who broke my heart, you're the reason my world fell apart, you're the one who made me cry, yet I'm still in love with you and I don't know why.

Tuesday, February 8, 2011

ku sangka kan bahagia..rupanya derita..

ha ape korunk pk ha?
amacam entry ak ok kan?
kahkah..
aku kesah ape..
aku nk cte gak..
ak nk luah gak kat belog aku sbb aku dah ad geng skng yg 1 nasib dgn aku kan dzurina?
hahaha
memg sakit doh aku rase skng
tah apesal tah..
ak sedey gler babi..
aku dah mls dah sgt2..
aku stil skit hati sal kejadian yg lalu..
bertarikh 5feb2011
ari aku kua niat nk lpskn rndu lah kan..
hmpir semgu gak xjmp..
3ari xcntct..
act 5 kot..
ari 2 terakhr kurg msg..
bz katernya..
but tah la..
aku rase cm org bodo je..
hahaha..
aku pon xtaw nape aku ni dah xleh majok dgn bf sndr..
padahal aku rase ak berhak jela kan nk merajukkan..
nama pon girlfriend ok?
errr watever lah..
aku pon xtaw pehal aku sll nk kne mara kne tngking dgn bf aku sndr..
hahaha
pasl aku majok and merengek je..
aku xpham kau?
kau paham ke aku..
aku pnya ske la aku nk majok ke ape..
kau bf aku mmg kau la kne pjok ak..
xkn jantan lain plak kan..
ble aku try nak berbaik tapi mst gado pnya la..
msg jap elok je pastu mst gegar pnya..
jmp jap xleh nk rase happy lagi dah kne bom dah..
kadang2 tgk mmbe dgn bf dyeorg gler lah jeles..
terutama bff aku lah..
tah bg aku bf dis sgt sweet..
sbr lyn dia..
dia mjok bf dia pjok..
aku gler rindu kenngan dl..
ble majok dia pjon..
ble mara dia tenng kan..
dia plok..
skng?
hampeh la..dlm mimpi jela..
pnya rindu kngan dl yg xmgkn aku dpt dah skng smpi aku mimpi kngan lame
siap nnges lagi ape cter kan..
tah lah..
kdg2 aku rase sia2 je lah aku ni setia..
syg dia
cinta dia..
tapi cm hampeh je..
aku pon dah xtaw cmne nak luahkan ape yg aku harap kan dr dia..
sbb dia xpna paham n xnak pon try paham..
bese lah kan dah 9bulan..
hujan ribut taufan sma ada..
ble aku ptskan hbgn dia mula la nk buat baik dgn aku..
tp bukn sepunuh nye lah..
yela 1 kmpus kan..
klu pts nnt dia nmpk ak dgn laki lain jeles plak..
xda dah nk meneman dia lagi..
lain lah kalau pts tme same2 jauh..
ak sure dia kesah ape..
mimpi la dia nk text aku..
but cm bese...
watever lah..
aku mmg rase mls sgt..
sedeh gler
skt ati..
kecewa dgn sma ni..
kecewa dgn lynan dia yg bnyk berubah..
aku rase dia pon xkesah kehlgan aku skng ni..
hahaha..
ape2 jela..
tadi pon aku kne present dia xd pon nk wish luck padahal dia taw aku kne present..
dah xcm dl la..
dl sweet gler...
smpi semua org cemburu dgn kitaorg..
hahaha
konon la sweet cple kan..
dah xda dah la..
hahaha
DZURINA! KITA GENG! sbr jela termmpu :) buat bodo je ok?

Saturday, February 5, 2011

dah abez cuti!

memang xpercaya ok..
pejam celik
pejam celik
dah seminggu ok ak kt penang yg membosankan
dan penuh rase sakit hati ni
asgmnt yg xberape nk siap
susah nk mmpos
tgk soklan ak mcm nk cekik diri aku..
bel aku bt cincai2 je..
hahah
pemls kan..
bese lah aku..
kehkeh..
tapi aku kesah ape..
aku still nk cuti and aku nk habiskan cuti aku kt KL lagi berbaloi
duduk penang aku ingat bahagia la dekat dgn bf..
HARAM! 
bahagia ape bende..
xlngsung
hari2 gado..
kua bp jam je gado and balik..
tah pape la..
bosan aku..
hope balik kmpus ni happy bia bz dgn aktvti hidup aku..
xpyah layan mamat 2 dah..
bia dia rase semuanya..